Доставки

ДОСТАВКА

В момента имаме промоция за безплатна доставка за продукти над 120лв.

- Безплатна доставка се извършва с фирма Еконт!

Безплатна доставка има само при получаване на пратката от клиента. В случай на отказ от получаване на пратката, без това да е по вина на Dodo.bg (повредена или грешна стока), то куриерските разходи са за сметка на получателя на пратката.

Срокът за доставка обикновенно е между 2 до 3 работни дни. Поръчки, направени до 13:00ч се изпращат на същия ден. Доставянето до посочения от клиента адрес или до офис на куриерска фирма е на следващия ден или по график на куриерската фирма. Поръчки направени след 13:00ч се обработват и изпращат на следващия ден, а тези който са направени през почивните дни, се обработват на първият работен ден.

Плащане:

Всички обявени цени на сайта са с включено ДДС.  Плащанията на стоки към нас са неавансови и са съобразени със Закона за защита на потребителите и Закона за задълженията и договорите (ЗЗД). Заплащате дължимата сума на куриера в момента на получаване на пратката.

Рекламация и връщане

Може да върнете стоката ако не отговаря на вашата поръчка. Ако е повредена или счупена при доставката от куриерската фирма. Не отговаря на посочените качества и параметри в сайта. Вие можете да се откажете от доставения от нас продукт в 14 дневен срок и да го върнете. Върнатия продукт трябва да бъде в оригиналната си опаковка и със съпровождащата го документация. Нетрябва да е повреден, счупен или използван. Транспортните разходи остават за сметка на клиента. Сумата заплатена за продукта ще бъде възстановена на клиента. При възникване на спор може да се използва механизъм на алтернативно решаване на спорове чрез Комисия на защита на потребителите.

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас.