Общи условия

Общи условия

Гаранция на стоките

Всички продукти, които са изброени могат да бъдат поръчвани директно от сайта, както и по телефон или e-mail. Стоките са с начислено ДДС.

Всеки посетител на сайта може да разглежда публикуваната информация по всяко време, както и да прави поръчки на предлаганите продукти.

Всякакво копиране и/или позоваване на каквато и да било информация, съдържаща се в сайта (снимки, текстови материали, запазени марки и други) е забранено, освен в случаите, когато това е договорено в писмена форма.

Запазваме правото си да променяме цената за нестандартни пратки ако това се налага от куриерските компании, като се задължаваме да поискаме вашето потвърждение за тази промяна за да бъде изпълнена поръчката Ви.

Запазваме правото си да променим обявената цена на стоките, ако това се налага от независещи от нас причини, като се задължаваме да поискаме вашето потвърждение за тази промяна за да бъде изпълнена поръчката Ви.


Всички стоки в интернет каталога са нови. Всички стоки, без изрично упомената гаранция имат гаранционен прериод в рамките на един месец, който се счита от датата на получаването на стоката от куриера. При закупуването на часовник, в гаранцията от 2 години не влизат каишката и батерията. Те се третират като консуматив. Стоките с по-дълъг гаранционен срок от 30 дни са в комплект със съпътстващите ги документи.

Рекламация и връщанеМоже да върнете стоката ако не отговаря на вашата поръчка. Ако е повредена или счупена при доставката от куриерската фирма. Не отговаря на посочените качества и параметри в сайта. Вие можете да се откажете от доставения от нас продукт в 14 дневен срок и да го върнете. Върнатия продукт трябва да бъде в оригиналната си опаковка и със съпровождащата го документация. Нетрябва да е повреден, счупен или използван. Транспортните разходи остават за сметка на клиента. Сумата заплатена за продукта ще бъде възстановена на клиента. При възникване на спор може да се използва механизъм на алтернативно решаване на спорове чрез Комисия на защита на потребителите.

Лична информацияПредоставянето на каквато и да било лична информация от потребителите е изцяло доброволно. Условия за разкриването на личната информация:
* Потребителят е дал изрично своето съгласие.
* Информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица.
* Други посочени в закона случаи.

Седалище на фирмата. "ИНГ плюс" ЕООД ЕИК: BG204534078 София, бул. Христо Ботев 161 d.popov AT dodo.bg
По всички неуредени от настоящите Общи условия въпроси се прилага действащото законодателство на Република България.